Şehit Er Mahfuz Urut İlkokulu

WEB https://mahfuzurutilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Aşağı Kolbaşı Köyü Bitlis Güroymak
VİZYON : Vizyonumuz Teknolojik gelişmeleri takip edip uygulanan, sevgi ve hoşgörü iklimi soluklayan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken hür iradeli ve düşüncelerini ifade yetisine sahip bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Kendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, çalışkan, demokratik bireyler yetiştirmektir. Toplam Kalite yönetimini benimseyerek en üst standartlarda eğitim ve öğretim yapmaktır. Uygulanan eğitim metodları ve sosyal aktiviteler ile üstün başarılar elde ederek ülkemizde eğitim ve öğretim alanında lider bir kurum olmaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : Başlama: 08.45 Bitiş:14.45
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Servisle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Güroymak/Aşağıkolbaşı Köyü
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 9 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :